Kao naše primarne kupce ne smatramo samo one koji ogledala kupuju za domačinstvo kako bi uljepšali svoju kupaonicu ogledalom i dodali zraku svjetlosti u svoju svakodnevnu rutinu, već obskrbljujemo arhitekte, dizajnere, hotele, apartmane, ugostiteljske objekte i druge nudeći niz koji odgovara domaćim i komercijalnim postavkama. 

Uz to, jer smo generalni distrubuteri ogledala koja dolaze direktno od proizvođača, imamo znatnu fleksibilnost u onome što možemo ponuditi, nudimo i uslugu po mjeri i gdje god je to moguće ispunit ćemo zahtjeve klijenta. Također možemo surađivati ​​s klijentom kako bismo proizveli ogledalo isključivo za njega. 

 Što se tiče tehničkog “know-how” -a, koristimo samo najkvalitetnije staklo i obrađujemo ga u vlastitim prostorijama. Sva naša ogledala imaju jamstvo protiv bilo kojeg oblika oštećenja na posrebrenju.  Budući da vrlo pažljivo izrađujemo ove lomljive predmete, osiguravamo da su svi proizvodi pojedinačno zapakirani i da su već pričvršćeni odgovarajući učvršćivači, spremni za vješanje.

Vizija…

Unijeti osjećaj svjetlosti, prostora i dobrobiti u sva područja života ljudi i spoznati svestranost i eteričnu ljepotu ogledala. Naša nas vizija drži ispred konkurencije jer nastavljamo postavljati trendove i modu za visokokvalitetni dizajn ogledala  u unutrašnjosti.

Misija…

Stvoriti estetska i funkcionalna rješenja za naše kupce koja poboljšavaju prostor u kojem žive i rade. Dijeljenje naših vještina i uvida kako bismo osigurali kontinuiranu upotrebu ogledala kao svestranog i snalažljivog medija i stvaranje pouzdanog brenda potkrijepljenog iznimnom razinom korisničke usluge i podrške.

Naše vrijednosti…

Naš tim dijeli strast prema svom poslu, a to stvara okruženje integriteta i poštovanja i nastavlja nas neprestano inovirati i usavršavati. Svoju posvećenost okolišu shvaćamo ozbiljno i imamo jaku etičku kulturu izgrađenu tijekom dugogodišnjeg poslovanja.

Informacije o tvrtci

MOJBAR2018 d.o.o

Adresa: Celovečki odvojak I. 16, 10040 Zagreb

OIB: 94304201669

MB: 04882539

MBS: 081159429

Uprava društva: Paško Čibarić, direktor

IBAN: HR252360000-1102676035

Temeljni kapital: 20.000,00kn uplaćen u cijelosti