b2b

DIZAJENERI I ARHITEKTI

Ako vodite tvrtku za gradnju ili renoviranje, bavite se dizajnom ili ste arhitekt, naša ponuda je prilagođena Vašim potrebama. Kao proizvođač LED ogledala, proizvesti ćemo za Vas najbolji proizvod po mjeri koristeći isključivo ClearVision stakla s kojima postižemo kristalno čist odraz, što je najbitnije arhitektima i dizajnerima jer zahtjevaju visoki stupanj kvalitete

POPUSTI I ŠIROKI ASORTIMAN

Povoljni popusti pri kupnji veleprodajnih količina uz široki asortiman koji će zadovoljiti sve Vaše zahtjeve.

BRZO IZVRŠENJE NARUDŽBE

Dizajnerima i arhitektima je uz kvalitetu bitno i vrijeme isporuke, e tu nastupamo kao jedni od bržih i stavljamo Vas uvijek pod prioritet. Vašu ćemo narudžbu isporučiti u roku od 10ak radnih dana od potvrde narudžbe.

KVALITETA

U proizvodnji korstimo isključivo ClearVision stakla s kojima postižemo kristalno čist odraz. Također koristimo najmodernije strojeve za obradu stakla i iskusno radno osoblje.

Današnjicu karakterizira potraga za modernim i suvremenim trendovima, a jedan od njih je visok stupanj primjene ogledala u uređenju i uređenju privatnog i poslovnog prostora.
Nudimo vam mogućnost izrade i ugradnje svih vrsta modela ogledala u vaše poslovne i investicijske objekte.

Nudimo vam mogućnost uređenja prostora kao što su teretane, frizerski saloni, hoteli, kafići i restorani, kao i pojedini dijelovi: ulazna vrata, terase, travnjaci, prilazi, predvorja i slično.
Ako svoje postojeće ili novoizgrađene prostore želite osvježiti LED ogledalima, kontaktirajte nas. Ovdje smo da ispunimo vaše želje i zahtjeve. Nudimo vam kompletnu uslugu od izlaska na teren, izrade ogledala do ugradnje.

Proizvodnja

Naša  ogledala s LED rasvjetom stigla su do najvišeg nivoa koji je u mogućnosti zadovoljiti čak i najzahtjevnijeg klijenta. Ogledala proizvodimo uz najmodernije strojeve za obradu stakla,  s milimetarskom preciznošću.

Pročitajte više o nama

Krenimo zajedno!